Praktisk information

Hvor står vores telt m.m.?

Hvilket telt skal vi være ? 

Hvor kan vi finde vores hold nummer ?

Kopi af mail sendt til den holdansvarlige d. 20.8

 

DOWNLOADS

Her kan du downloade plakater i A4 og A3, Tjekliste m.m.

Plakat A4 - Plakat A3 - Tjekliste - Gode undskyldninger 1 - Gode undskyldninger 2

 

HVAD ER DHL STAFETTEN SØNDERJYLLAND?

DHL Stafetten er et stafetløb for hold, hvor man deltager i hold af 5 deltagere – enten til 5x5km stafetløb eller en 5km gåtur.


TID OG STED

DHL Stafetten Sønderjylland 2018 afholdes på Stadion i Aabenraa onsdag den 22. august 2018. Stafetløberne skydes i gang kl. 18.00 og walk kl. 18.45. Pladsen lukker med fyrværkeri ca. kl. 21.20. Ruten for løberne er en 5 km rundstrækning på og omkring pladsen, men gå-holdene kommer rundt i byen.

 

NYHED! All INCLUSIVE

Hvis I ikke vil bøvle med catering o.lign., så kan I vælge All Inclusive. Vi sørger for lækker mad og drikke til alle jeres deltagere – I skal blot møde op. Vi vil stå klar med en lækker grillbuffet og sørger også for kolde øl, vin, vand og kaffe frit tilgængeligt hele aftenen. Vi sørger desuden for at dække flot op til jer. Kort sagt, bare mød op og nyd aftenen. I prisen er der inkluderet pladser i et specielt lækkert teltområde direkte ved løberuten.

Prisen er 2.350,- inkl. moms pr. hold.  VIGTIGT! Holdets startnumre skal købes separat. 


PRISER

Hvad koster et løbehold?

Det koster 750 kr. pr. hold. Et hold er på 5 personer.

(momsfrit)

 

Hvad koster bord/bænke sæt i telt?

Det koster 995 kr. indtil d. 1. juni og 1.195 kr. efter den 1. juni. Der er plads til 8 personer ved et bord.

Priserne er inkl. moms.

 

Hvad koster et All inclusive?

Det koster 2.350 kr. pr. hold. Et hold er på 5 personer. Der er pladser i telt inkluderet i denne pris.

Prisen er inkl. moms. VIGTIGT! Holdets startnumre skal købes seperat. 

 

MADKASSEN

Holdets madkasse afhentes i Udleveringsteltet mellem kl. 16.30 og 20.30. For at få udleveret madkassen skal man aflevere den madkassekupon som hvert hold får udleveret i kuverten med startnumre.


TELTE

Man kan tilkøbe bord/bænke pladser i de opstillede telte. 

 


PRIVATOMRÅDE

Der er afmærkede privatområder hvor det er muligt at opstille egen pavillon. Denne må maks. være 6x3m. Telte vil blive fjernet uden varsel. Der må tranporteres ting ind på sækkevogn og lign. mellem kl. 14.00 og 17.00.


STARTTIDER

Stafetten skydes i gang kl. 18.00 hvor 1. løber fra holdene med startnumrene 1-99 sendes afsted. Herefter sendes der 100 hold afsted ad gangen med et 1 minuts mellemrum. Kom i god tid, så I kan finde jeres plads i startbåsene.

 

Gå holdene startes kl. 18.45. Der er mange der har valgt at gå, så gør jer klar i startområdet i god tid. 


DEPECHEN

Tidtagningschippen er i år monteret i depechen, som dermed registrerer alle tider – både holdets samlede tid og hver løbers individuelle tid.

Se hvordan den ser ud og bruges her: https://youtu.be/VrMwWsQ2hjs

SKIFTEZONEN

Skiftezonen er det område hvor alle løbere starter og løber i mål, og hvor løberne giver depechen videre til holdets næste løber. Kun de løbere der skal skifte, må være i skiftezonen. Skiftezonen er inddelt i startbåse – find jeres vha. skiltene med startnummer-intervaller der er opsat i skiftezonen.


STARTNUMRE

Alle løbere skal placere deres startnummer synligt på brystet. Alle startnumre er markeret med et lille rødt tal fra 1 til 5. Det er vigtigt at man løber med det startnummer der passer til den tur man løber. Er man sidste løber, skal man altså løbe med startnummeret med det lille røde fem-tal.

Obs! Løber man flere ture for samme hold, skal man fra starten tage alle startnumre på for de ture man løber.

Startnumre kan hentes i Udleveringsteltet fra kl. 16.00 - Husk at oplyse jeres Holdnummer.


TIDTAGNING MED INTEGRERET CHIP

Hvert hold får én samlet holdtid, og kan også se individuelle løbetider. Tidtagningschippen er integreret i depechen.

 

Sådan måles tiderne: 

Holdtid - Samlet tid fra første løber krydser startstregen til sidste løber krydser målstregen, dvs. inkl. skiftetiden.

Individuel tid: Tiden fra løber krydser startstregen til man krydser målstregen, dvs. uden skiftetid. 

Se hvordan du kan se din individuelle tid her 

 

Startnumre skal bæres synligt på brystet, så officials kan guide løbere i den rigtige retning.

 

Obs! Løber man flere ture for samme hold, skal man fra starten tage alle startnumre på for de ture man løber. Skal man løbe en ekstra tur, drejer man til højre efter målportalen og løber ind i gennemløbsslusen og ud på næste runde.

 

HOLDFOTO

Få et gratis holdfoto i fototeltet på stævnepladsen. Fototeltet ligger lige ved skiftezonen (markering fremgår af oversigtskortet) og har åbent fra kl. 16.30 til 21.30.

 

RESULTATER

I får én samlet tid for jeres hold. Resultaterne kan ses live på  ultimate.dk og på resultatvisningsskærme placeret  ved udleverings- og info teltet. 


HOLDSAMMENSÆTNING

Alle hold har angivet en holdsammensætning. Hvis jeres holdsammensætning ændrer sig efter tilmelding, kan I ændre det via jeres tilmeldingslink. 


INDSAMLING AF AFFALD

Der indsamles flere tons affald hver dag under DHL Stafetten. Derfor beder vi jer om at hjælpe med at holde pladsen ren ved at samle jeres eget affald i den affaldssæk der findes i madkassen.


PARKERING

Det kan være vanskeligt at finde parkeringspladser, så kom i god tid. Vi henviser til pladser ved Aabenraa Stadion, IBC, Ringridderpladsen og til den midlertidige P-plads på Møllemærsk.  Se oversigtskortet her


Arrangøren tager ikke ansvar for evt. parkeringsafgifter i forbindelse med parkering, og vi henstiller til at man altid selv undersøger gældende parkeringsregler.


CYKLER, BABYJOGGERE M.M

Det er ikke tilladt at løbe med babyjoggere, klapvogne, cykler eller lignende til DHL Stafetten Sønderjylland.Praktisk information | DHL Stafetten SønderJylland