Festdag med hygge, samvær og motion

Se resultaterne for 2018 her     Du kan se mange flotte billeder fra dagen her

Vil du have alle informationer? - tilmeld dig nyhedsbrevet her


Lidt om DHL Stafetten Sønderjylland: 

Den 21. august 2019 er der for 5. gang DHL stafet i Sønderjylland. Stafetten er blevet en kæmpe succes med over 6000 deltagere. DHL Stafetten er en ”sommerfest” der hvert år samler over 200.000 deltagere i Sønderjylland, København, Aarhus, Odense, og Aalborg. Deltagerne kommer primært fra virksomheder, men alle er velkommen til at stille hold. 

 

Holdånd og hygge går hånd i hånd når DHL Stafetten løber af stablen i Aabenraa til august: 

”DHL stafetten er en firmafest med indbygget motion. Man samles for at løbe, og så skaber vi rammerne for hygge og samvær med kollegerne” 

 

Ikke-løbere kan også være med på en gåtur 

DHL stafetten Sønderjylland er ikke kun, som navnet måske antyder, en stafet, hvor det går ud på at være hurtigst og aflevere stafetten. Der er også mulighed for at tilmelde sig en gå-rute på 5 km, som kommer til at gå igennem den smukke sønderjyske natur.

 

Et hyggeligt fyraftensarrangement 

For at kunne stille et hold skal man have 5deltagere. Selve arrangementet starter kl. 18, omkring Aabenraa Stadion.

Når man har tilmeldt sit hold, skal man også huske at købe plads i den hyggelige teltby, hvor man bliver tildelt pladser ved borde/bænkesæt, så man kan sidde samlet og nyde den madkasse der følger med i prisen. Madkassen indeholder lækkert brød, pålæg og andet godt. Der er også en øl eller vand med pr. deltager.

 

NYHED! All INCLUSIVE

Hvis I ikke vil bøvle med catering o.lign., så kan du vælge All Inclusive. Vi sørger for lækker mad og drikke til alle jeres deltagere – I skal blot møde op. Vi vil stå klar med en lækker grillbuffet og sørger også for kolde øl, vin, vand og kaffe frit tilgængeligt hele aftenen. 

All Inclusive er inkl. pladser i et specielt lækkert teltområde direkte ved løberuten. Vi sørger desuden for at dække flot op til jer. Kort sagt, bare mød op og nyd aftenen. Holdets startnumre skal købes seperat.

 

”DHL Stafetten er ikke kun en folkefest, det er også Sønderjyllands største firmafest. Efter stafetten eller gåturen, er socialt samvær og hygge i fokus. Madkasserne pakkes ud og faklerne bliver tændt. Som afslutning, vil himlen blive oplyst af et festfyrværkeri”.